καλής ποιότητας IMC αγωγός και συναρμολογήσεις για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας IMC αγωγός και συναρμολογήσεις για τις πωλήσεις
Αγαπητέ Κύριε Jeff, ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας στην ποιότητα των προϊόντων και την ανταγωνιστική τιμή για να μας βοηθήσει να επεκτείνουμε το τοπικό μάρκετίνγκ μας κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 3 ετών.

—— John Grady

Αξιότιμε Κύριε. Jeff, είμαστε τόσο ευτυχείς να επιλέξουμε TOPELE ως επιχειρησιακό προμηθευτή μας κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 5 ετών λόγω της ισχυρών υπηρεσίας & των λύσεων επιχείρησής σας.

—— Jonnathan

Είμαι Online Chat Now

TOPELE ENTERPRISE CO.,LTD

1 2 3 4
TOPELE ENTERPRISE CO.,LTD TOPELE ENTERPRISE CO.,LTD TOPELE ENTERPRISE CO.,LTD TOPELE ENTERPRISE CO.,LTD
ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ TOPELE TOPELE company2 UL πιστοποιητικό Έκθεση 2018 καντονίου

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Μάρκες : TOPELE
Αριθμός Υπαλλήλων : 80~100
Ετήσιες πωλήσεις : 500-600
Ιδρύθηκε Έτος : 2008
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Δεδομένου ότι θα γνωρίζουμε να σας ξέρουμε, σκεφτόμαστε ότι πρέπει να ξέρετε για το πώς αρχίσαμε.

Την 1η Ιουνίου 2008, αρχίζουμε να χτίζουμε την ομάδα μας για να πλεύσουμε το όνειρό μου. Με σε τρία έτη, η επιχείρησή μας εξαγωγής και εισαγωγής πήγε στον Παναμά, Μεξικό, Βενεζουέλα, Ντουμπάι, UK, ενωμένα stats. Και βοηθήσαμε περισσότερους από 10 πελάτες ξεκινήσαμε την επιχείρηση των ηλεκτρικών προϊόντων από έναν ερασιτέχνη σε μια εξαγωγή. 

Παίρνει μόνο καλύτερα από μας, στην εξέταση το μέλλον της επιχείρησης TOPELE, είμαστε μακριά από την επιτυχία. Στην πραγματικότητα, αυξάνουμε τις προσπάθειές μας δεδομένου ότι συνεχίζουμε να επεκτείνουμε τα προϊόντα μας και να ερευνάμε την αγορά μας. Οι όλες προσπάθειές μας οδηγούνται από μια εστίαση στα τέλεια προϊόντα και την άριστη υπηρεσία.

Η επιχειρηματική Co. TOPELE, ΕΠΕ συμμετέχει στην εξαγωγή του ηλεκτρικών αγωγού & των εξαρτημάτων καθώς επίσης και των συσκευών φωτισμών παγκοσμίως σε περισσότερες από 40 χώρες από το 2008. Άρχισε με μια μικρή ομάδα με τα μικρά προϊόντα όπως ΑΓΩΓΌ EMT, IMC ΑΓΩΓΌ, τον ΆΚΑΜΠΤΟΥΣ ΑΓΩΓΌ ΚΑΙ τα ΚΑΝΆΛΙΑ. Κάθε εργαζόμενοι βεβαιώνουν τη διαδικασία μας. TOPELE ανέπτυξε και για να έχει όλα τα είδη συναρμολογήσεων για τους αγωγούς, διάφορων συναρμολογήσεων για τα κανάλια και φω'των.

Σήμερα, TOPELE είναι ισχυρότερο από πάντα και χτίζει το εμπορικό σήμα μας «TOPELE» στους πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο.  Από την κατασκευή στην κατασκευή των προϊόντων μας είναι στο κέντρο από το όλα. Εάν είναι μέρος ενός κτηρίου ως ηλεκτρικά raceways, σωλήνες ψεκαστήρων, δομική ασφάλεια σωλήνων και περιμέτρου ή χρησιμοποίηση από το cOem ή τους λιανοπωλητές με το εμπορικό σήμα τους για να κάνουν το προϊόν τους, ελέγξτε ακριβώς τα specs.  Είμαστε εκεί!  Πέρα από αυτόν, προσπαθούμε να είμαστε πυρήνας στην επιχείρηση κάθε πελάτη επίσης, που καταλαβαίνει τι που εκτιμούν και χρειάζονται, παρέχοντας τις ουσιαστικές λύσεις που βελτιώνουν τις καθημερινές διαδικασίες τους.

Το 2008, ιδρύσαμε το TOPELE με τη μικρή ομάδα.

Το 2009, προσκαλέσαμε το φωτογράφο professtional για να πάρουμε τις φωτογραφίες όλων των προϊόντων. Κατόπιν η πρώτη έκδοση του καταλόγου έγινε. 

Το 2010, παρευρεθήκαμε στην έκθεση καντονίου για να ερευνήσουμε την επιχείρησή μας στον κόσμο. 

Το 2011, αναπτύξαμε πολλά νέα στοιχεία για την αγορά, που η φόρμα για τον πελάτη σύμφωνα με το σχέδιο ή τα δείγματά τους. Παίρνει TOPELE μπαίνοντας σε ένα νέο κεφάλαιο. 

Το 2012, το εμπορικό σήμα μας «TOPELE» και σχεδιάσαμε τα όμορφα στέλνοντας σημάδια με τις λεπτομέρειες όλων των προϊόντων στη συσκευασία.

Το 2013, παρευρεθήκαμε στην έκθεση καντονίου, δημιουργώντας την αλλαγή για να μιλήσουμε με τα customres μας πρόσωπο με πρόσωπο. Για να κάνει κάθε πελάτη για να μας ξέρει καλύτερα και να μας κάνει για να ξέρει τον πελάτη καλύτερο.

Το 2014, πήγαμε σε Αμερικανό και παρευρεθήκαμε στο ΥΛΙΚΟ του ΛΑΣ ΒΈΓΚΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ. 

 

Η επιχειρηματική Co. TOPELE, ΕΠΕ είναι καινοτόμος, υπό τον όρο ότι άριστα ποιοτικά προϊόντα, εμείς εργάζεται ομαδικά και είμαστε δεσμευμένοι στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, πιστεύουμε στη συνεργασία με την κοινωνική, περιβαλλοντική, οικογένεια, και την εταιρική ευθύνη. Τοποθετούμαστε για τη συνεχείς αύξηση, την επέκταση και την καινοτομία, το οποίο σημαίνει οι καλύτερες ημέρες ότι μας – και προϊόντα – είναι ακόμα να έρθουν.

Στοιχεία επικοινωνίας
TOPELE ENTERPRISE CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Sharon Zhou

Τηλ.:: +86-15988402508

Φαξ: 86-571-56059920

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Αγωγός και συναρμολογήσεις EMT

Γαλβανισμένος σωλήνας χάλυβα αγωγών EMT και άνθρακα συναρμολογήσεων, ηλεκτρική μεταλλική σωλήνωση

1/2 - στον προ-γαλβανισμένο αγκώνα EMT σωλήνων χάλυβα ο αγωγός και οι συναρμολογήσεις ένωσαν στενά/ο αγκώνας ανοξείδωτου

Γαλβανισμένοι EMT αγωγός και συναρμολογήσεις καυτής εμβύθισης με την αμερικανική τυποποιημένη σύζευξη Setscrew χάλυβα

BS4568 ΑΓΩΓΟΣ

Ηλεκτρικός σωλήνας ΓΠ σωλήνων χάλυβα BS4568 μετάλλων γαλβανισμένος αγωγός

Ηλεκτρικός γαλβανισμένος σωλήνας ΓΠ αγωγών χάλυβα BS4568 με τον περασμένο κλωστή συζευκτήρα, 10 πόδια

Σωλήνας αγωγών ΓΠ TOPELE με τον ηλεκτρολυτικό αγωγό χάλυβα συζεύξεων γαλβανισμένο BS4568

δίσκος ηλεκτρικών καλωδίων

Ανοξείδωτο προ-που γαλβανίζεται/καλυμμένη ψευδάργυρος ζεύξη καλωδίων ΓΠ δίσκων ηλεκτρικών καλωδίων διατρυπημένη

δίσκος ηλεκτρικών καλωδίων πλέγματος καλωδίων 200x100mm καυτός βυθισμένος γαλβανισμένος εύκαμπτος, ανοξείδωτος/??????????? γαλβανισμένος δίσκος χάλυβα/καλωδίων

Η σκόνη έντυσε το δίσκο ηλεκτρικών καλωδίων

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Αγωγός και συναρμολογήσεις EMT προμηθευτής. © 2013 - 2020 topele.com. All Rights Reserved.