ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΉ CO. TOPELE, ΕΠΕ

Επαγγελματικός προμηθευτής της ηλεκτρικής κατασκευής

Ικανοποιημένη υπηρεσία & ισχυρή λύση

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

TOPELE ENTERPRISE CO.,LTD

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας IMC αγωγός και συναρμολογήσεις για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας IMC αγωγός και συναρμολογήσεις για τις πωλήσεις
Αγαπητέ Κύριε Jeff, ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας στην ποιότητα των προϊόντων και την ανταγωνιστική τιμή για να μας βοηθήσει να επεκτείνουμε το τοπικό μάρκετίνγκ μας κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 3 ετών.

—— John Grady

Αξιότιμε Κύριε. Jeff, είμαστε τόσο ευτυχείς να επιλέξουμε TOPELE ως επιχειρησιακό προμηθευτή μας κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 5 ετών λόγω της ισχυρών υπηρεσίας & των λύσεων επιχείρησής σας.

—— Jonnathan

Είμαι Online Chat Now

TOPELE ENTERPRISE CO.,LTD

1 2 3 4
TOPELE ENTERPRISE CO.,LTD TOPELE ENTERPRISE CO.,LTD TOPELE ENTERPRISE CO.,LTD TOPELE ENTERPRISE CO.,LTD
ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ TOPELE TOPELE company2 UL πιστοποιητικό Έκθεση 2018 καντονίου

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Μάρκες : TOPELE
Αριθμός Υπαλλήλων : 80~100
Ετήσιες πωλήσεις : 500-600
Ιδρύθηκε Έτος : 2008 tj--
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΉ Co. TOPELE, ΕΠΕ βρέθηκε το 2008, ο κύριος σκοπός της επιχείρησης είναι να προσφέρει μια πλήρη σειρά του ηλεκτρικών αγωγού και των εξαρτημάτων στις παγκόσμιες, βιομηχανικές και εμπορικές εγκαταστάσεις με το εμπορικό σήμα TOPELE.

 

Ο στόχος μας

Ο στόχος μας είναι να υπερβούμε τις προσδοκίες κάθε πελάτη με την προσφορά της σημαντικής εξυπηρέτησης πελατών, της αυξανόμενης ευελιξίας, και της μεγαλύτερης αξίας, τη βελτιστοποίηση κατά συνέπεια της λειτουργίας συστημάτων και τη βελτίωση της αποδοτικότητας λειτουργίας.

 

Πλήρης υπηρεσία TOPELE

Η μιας στάσης υπηρεσία TOPELE σας δίνει το ολοκληρωτικό έλεγχο πέρα από την πρόσβαση, τη διανομή, τις πωλήσεις, την παράδοση και τις υπηρεσίες μεταπωλήσεων. Επιπλέον, η προσοχή μας στη λεπτομέρεια και την ποιότητα της εργασίας, που ζευγαρώνονται με τα έτη εμπειρίας βιομηχανίας, μας κάνει τον τέλειο συνεργάτη σας στα προϊόντα σημαντικά αποτελέσματα. Σας προσφέρουμε επίσης ένα σημαντικό πλεονέκτημα ασφάλειας σε δεδομένου ότι είμαστε η μόνη οργάνωση με το εμπιστευμένο και έμπειρο βασικό προσωπικό που συμμετέχει στις πωλήσεις προϊόντων. Σημαίνει επίσης τον αποτελεσματικό έλεγχο δαπανών και τους σύντομους χρόνους μολύβδου μεταξύ των πωλήσεων και των παραδόσεων.

 

Εγγυήσεις ποιότητας

TOPELE έχει τις νέες πηγές μιας πολιτικής που ψάχνουν συνεχώς για και έρευνας ανεφοδιασμού για να εξασφαλίσει ανώτερη ποιότητα των προϊόντων και να αποστείλει την ακεραιότητα. Το πρόγραμμα εξασφάλισης ποιότητάς μας εξασφαλίζει ότι όλα τα προϊόντα προσαρμόζονται συνεχώς στα πρότυπα, από όταν ήταν πηγάζον όταν αναμένει την παράδοση στην αποθήκη εμπορευμάτων μας. Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας εξετάζονται από το 3$ο κόμμα για να εξασφαλίσουν ότι όλες οι προδιαγραφές συναντιούνται αυστηρά.

 

Άριστη εξυπηρέτηση πελατών

TOPELE θα παράσχει πάντα εγκαίρως την παράδοση για να καλύψει τις δυναμικές απαιτήσεις ενός προγράμματος. Από τη διαταγή που παίρνει στις παραδόσεις, εξασφαλίζουμε ότι όλα τα προϊόντα στέλνονται στους εκτιμημένους πελάτες εγκαίρως. Πριν και η υπηρεσία μεταπωλήσεων είναι κυρίαρχη σε μας, και συνεχώς ριζωμένη στο προσωπικό μας. Όλο το προσωπικό TOPELE είναι εξοπλισμένο καλά με τη βαθιά γνώση προϊόντων και εκπαιδεύεται στο μάρκετινγκ και την πτυχή πωλήσεων των προϊόντων μας. Τελικά, όλες οι ερωτήσεις προϊόντων είναι σημαντικές σε μας, κανένα θέμα το μέγεθος και την κλίμακα από το. 

Στοιχεία επικοινωνίας
TOPELE ENTERPRISE CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Sharon Zhou

Τηλ.:: 86-571-82151572

Φαξ: 86-571-56059920

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)