Αρχική Σελίδα

TOPELE ENTERPRISE CO.,LTD

Κίνα TOPELE ENTERPRISE CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα TOPELE ENTERPRISE CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Αγαπητέ Κύριε Jeff, ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας στην ποιότητα των προϊόντων και την ανταγωνιστική τιμή για να μας βοηθήσει να επεκτείνουμε το τοπικό μάρκετίνγκ μας κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 3 ετών.

—— John Grady

Αξιότιμε Κύριε. Jeff, είμαστε τόσο ευτυχείς να επιλέξουμε TOPELE ως επιχειρησιακό προμηθευτή μας κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 5 ετών λόγω της ισχυρών υπηρεσίας & των λύσεων επιχείρησής σας.

—— Jonnathan

Είμαι Online Chat Now

TOPELE ENTERPRISE CO.,LTD

TOPELE ENTERPRISE CO.,LTD
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Μάρκες : TOPELE
Αριθμός Υπαλλήλων : 80~100
Ετήσιες πωλήσεις : 500-600
Ιδρύθηκε Έτος : 2008
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΉ Co. TOPELE, ΕΠΕ βρέθηκε το 2008, ο κύριος σκοπός της επιχείρησης είναι να προσφέρει μια πλήρη σειρά του ηλεκτρικών αγωγού και των εξαρτημάτων στις παγκόσμιες, βιομηχανικές και εμπορικές εγκαταστάσεις με το εμπορικό σήμα TOPELE.

 

Ο στόχος μας

Ο στόχος μας είναι να υπερβούμε τις προσδοκίες κάθε πελάτη με την προσφορά της σημαντικής εξυπηρέτησης πελατών, της αυξανόμενης ευελιξίας, και της μεγαλύτερης αξίας, τη βελτιστοποίηση κατά συνέπεια της λειτουργίας συστημάτων και τη βελτίωση της αποδοτικότητας λειτουργίας.

 

Πλήρης υπηρεσία TOPELE

Η μιας στάσης υπηρεσία TOPELE σας δίνει το ολοκληρωτικό έλεγχο πέρα από την πρόσβαση, τη διανομή, τις πωλήσεις, την παράδοση και τις υπηρεσίες μεταπωλήσεων. Επιπλέον, η προσοχή μας στη λεπτομέρεια και την ποιότητα της εργασίας, που ζευγαρώνονται με τα έτη εμπειρίας βιομηχανίας, μας κάνει τον τέλειο συνεργάτη σας στα προϊόντα σημαντικά αποτελέσματα. Σας προσφέρουμε επίσης ένα σημαντικό πλεονέκτημα ασφάλειας σε δεδομένου ότι είμαστε η μόνη οργάνωση με το εμπιστευμένο και έμπειρο βασικό προσωπικό που συμμετέχει στις πωλήσεις προϊόντων. Σημαίνει επίσης τον αποτελεσματικό έλεγχο δαπανών και τους σύντομους χρόνους μολύβδου μεταξύ των πωλήσεων και των παραδόσεων.

 

Εγγυήσεις ποιότητας

TOPELE έχει τις νέες πηγές μιας πολιτικής που ψάχνουν συνεχώς για και έρευνας ανεφοδιασμού για να εξασφαλίσει ανώτερη ποιότητα των προϊόντων και να αποστείλει την ακεραιότητα. Το πρόγραμμα εξασφάλισης ποιότητάς μας εξασφαλίζει ότι όλα τα προϊόντα προσαρμόζονται συνεχώς στα πρότυπα, από όταν ήταν πηγάζον όταν αναμένει την παράδοση στην αποθήκη εμπορευμάτων μας. Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας εξετάζονται από το 3$ο κόμμα για να εξασφαλίσουν ότι όλες οι προδιαγραφές συναντιούνται αυστηρά.

 

Άριστη εξυπηρέτηση πελατών

TOPELE θα παράσχει πάντα εγκαίρως την παράδοση για να καλύψει τις δυναμικές απαιτήσεις ενός προγράμματος. Από τη διαταγή που παίρνει στις παραδόσεις, εξασφαλίζουμε ότι όλα τα προϊόντα στέλνονται στους εκτιμημένους πελάτες εγκαίρως. Πριν και η υπηρεσία μεταπωλήσεων είναι κυρίαρχη σε μας, και συνεχώς ριζωμένη στο προσωπικό μας. Όλο το προσωπικό TOPELE είναι εξοπλισμένο καλά με τη βαθιά γνώση προϊόντων και εκπαιδεύεται στο μάρκετινγκ και την πτυχή πωλήσεων των προϊόντων μας. Τελικά, όλες οι ερωτήσεις προϊόντων είναι σημαντικές σε μας, κανένα θέμα το μέγεθος και την κλίμακα από το. 

Στοιχεία επικοινωνίας
TOPELE ENTERPRISE CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Sharon Zhou

Τηλ.:: +86-15988402508

Φαξ: 86-571-56059920

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Αγωγός και συναρμολογήσεις EMT

Γαλβανισμένος σωλήνας χάλυβα αγωγών EMT και άνθρακα συναρμολογήσεων, ηλεκτρική μεταλλική σωλήνωση

1/2 - στον προ-γαλβανισμένο αγκώνα EMT σωλήνων χάλυβα ο αγωγός και οι συναρμολογήσεις ένωσαν στενά/ο αγκώνας ανοξείδωτου

Γαλβανισμένοι EMT αγωγός και συναρμολογήσεις καυτής εμβύθισης με την αμερικανική τυποποιημένη σύζευξη Setscrew χάλυβα

BS4568 ΑΓΩΓΟΣ

Ηλεκτρικός σωλήνας ΓΠ σωλήνων χάλυβα BS4568 μετάλλων γαλβανισμένος αγωγός

Ηλεκτρικός γαλβανισμένος σωλήνας ΓΠ αγωγών χάλυβα BS4568 με τον περασμένο κλωστή συζευκτήρα, 10 πόδια

Σωλήνας αγωγών ΓΠ TOPELE με τον ηλεκτρολυτικό αγωγό χάλυβα συζεύξεων γαλβανισμένο BS4568

δίσκος ηλεκτρικών καλωδίων

Ανοξείδωτο προ-που γαλβανίζεται/καλυμμένη ψευδάργυρος ζεύξη καλωδίων ΓΠ δίσκων ηλεκτρικών καλωδίων διατρυπημένη

δίσκος ηλεκτρικών καλωδίων πλέγματος καλωδίων 200x100mm καυτός βυθισμένος γαλβανισμένος εύκαμπτος, ανοξείδωτος/??????????? γαλβανισμένος δίσκος χάλυβα/καλωδίων

Η σκόνη έντυσε το δίσκο ηλεκτρικών καλωδίων

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Χάρτης ιστοτόπου

Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Αγωγός και συναρμολογήσεις EMT προμηθευτής. © 2013 - 2023 topele.com. All Rights Reserved.
gtag('config', 'UA-131423327-1');